Denizli’de, coronavirüs şüphesi ile hastanenin izolasyon alanında kontrol altında tutulan 23 yaşındaki genç, kaçtıktan iki gün sonra kentin en işlek caddesinde çevresi sarılarak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Servergazi Devlet Hastanesine yüksek ateş, şiddetli öksürük ve solunum sıkıntısı şikayetleriyle başvuran Emrehan K. isimli, hastanenin izolasyon alanına alındı. Ancak, görevlilerin yoğun olduğu bir sırada dışarıya çıkıp hastaneden uzaklaştı. Odasında olmadığının fark edilmesiyle de polise ihbarda bulunuldu.
Polis ekipleri, hastaneden kaçan genci ailesi ve yakınları başta olmak üzere birçok adreste arama yapmasına rağmen bulamadı. Emrehan K.’yi her yerde arayan polis ekipleri, izini kentin en işlek caddelerinden olan İstiklal Caddesi üzerinde yakalayarak etrafını sardı.
Atrafı sarılırken, güvenlik önlemleri alınan alanda sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Kısa sürede gelen özel kıyafetli sağlık ekipleri gerekli önlemleri alarak Emrehan K.’yi ambulansa alarak Servergazi Devlet Hastanesine götürdü.
DENİZLİ (İHA)