Denizli Şehir ve Acil Durum hastaneleri ihalesini kazanan müteahhit belli oldu – D20Haber
24.01.2025, Cuma
5 °C / 16 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Denizli Şehir ve Acil Durum hastaneleri...

Denizli Şehir ve Acil Durum hastaneleri ihalesini kazanan müteahhit belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Haziran 2024 Perşembe - 08:39Güncelleme: 27 Haziran 2024 Perşembe - 08:39
Denizli Şehir ve Acil Durum hastaneleri ihalesini kazanan müteahhit belli oldu

Denizli Şehir ve Acil Durum hastaneleri için mayıs ayında yapılan ihaleyi kazanan müteahhit firma belli oldu. İnşaatın başlaması için ihalenin onayı ve yer teslimi bekleniyor.

Denizli’de gerçekleştirilecek iki sağlık yatırımı için mayıs ayında ihale yapılmıştı. İnşaatına başlanan, ancak bir türlü bitirilemeyen Denizli Şehir Hastanesine ek olarak Acil Durum Hastanesi de projeye eklenmişti.

Mayıs ayında gerçekleşen ihalede Şehir ve Acil Durum hastaneleri için yaklaşık maliyet 13 milyar 633 milyon 876 bin lira olarak hesaplandı. Sınır değer ise 10 milyar 683 milyon 921 bin lira olarak açıklandı. İhaleye 4 müteahhit firma teklif sundu.

İhaleyi 11 milyar 999 milyon lira ile en düşük teklifi veren Tedya İnşaat şirketinin kazandığı öğrenildi.

Haberin DevamıReklam




İhalenin onaylanması ve yer tesliminin ardından ihaleyi kazanan şirketin bin yataklı Denizli Şehir Hastanesi ile 400 yataklı Acil Durum Hastanesi inşaatına başlayacağı bildirildi.

Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi, Merkezefendi ilçesinin Karahasanlı Mahallesi’nde yan yana yapılacak.

Şehir Hastanesi daha önce 3 kez ihale edilmiş, 12 Temmuz 2021’de inşaata başlanmış ve bitiş tarihi olarak 750 gün süre verilmişti. Ancak ihaleyi kazanan Özge İnşaat subasman seviyesinde işi bırakmıştı.