Beşiktaş’ta şok! İki futbolcunun COVID-19 testi pozitif çıkarken, Denizlispor’da da endişeli bir bekleyiş başladı. Şimdi “bu futbolcular kim ve Denizlispor maçında onyadı mı?” sorusunun yanıtı aranıyor.
Beşiktay’ın sağlık ekibi danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, “24 Haziran Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, iki futbolcumuzda pozitif COVID -19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır” açıklamasını yaptı.
Bu açıklamanın ardından Denizlispor’da gözler, geçtiğimiz Cumartesi günü oynana Beşiktaş maçına çevrildi. Bu futbolcuların kim olduğu ve Denizlispor-Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynamadıkları merak ediliyor.