ASKOM toplantısı yapıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. ASKOM toplantısı yapıldı

ASKOM toplantısı yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2017 Cuma - 12:25Güncelleme: 25 Ağustos 2017 Cuma - 12:25
ASKOM toplantısı yapıldı

Denizli’deki acil sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) ev sahipliğinde yapıldı.

İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu ile Hastaneler Arası Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısına PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, kamu ve özel hastanelerin temsilcileri katıldı.

Bu arada Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünün sunumuyla başlayan toplantıda, 112 hizmeti veren tüm istasyonların ve hastane acil servislerinin 2017 yılı temmuz ayı çalışmaları değerlendirildi. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri ve Acil Servislerin işleyişinin kolaylaştırılmasına yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu. Sevk Komisyonunda hastaneler arası nakillerde yapılan uygulamaların iyileştirilmesine dönük kararlar alındı.

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, toplantıda yaptığı konuşmada, acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ve iletişimin geliştirilmesi açısından bu tür toplantıların yararlarını anlatarak, tüm katılımcılara teşekkür etti.