ADM Elektrik Dağıtım’dan Kızılay’a kan bağışı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. ADM Elektrik Dağıtım’dan Kızılay’a kan bağışı

ADM Elektrik Dağıtım’dan Kızılay’a kan bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Temmuz 2017 Çarşamba - 10:43Güncelleme: 19 Temmuz 2017 Çarşamba - 10:43
ADM Elektrik Dağıtım’dan Kızılay’a kan bağışı

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., sosyal sorumluluk kapsamında Kızılay’ın daimi kan bağışçısı olurken, şirket çalışanları gönüllü olarak yılda 4 kez kan bağışında bulunuyor.

Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer alan ADM Elektrik Dağıtım’ın çalışanları, bu yıl içindeki ikinci kan bağışını geçtiğimiz günlerde yaptı. Genel müdürlük binasına gelen Kızılay ekibi, yapılan bağışlarla kan dolu torbalarla geri döndü.

ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, kişilerin kan bağışıyla hiç tanımadığı birine yardım etmenin onuru yaşadığını belirterek, kurum olarak hizmet verdikleri bölgede toplumsal fayda sağlayacak bu tür etkinlere destek sağlamayı sürdüreceklerini söyledi.

Kurum çalışanlarının yılda düzenli olarak 4 kez kan bağışında bulunduğunu ifade eden Yüksel, “Türkiye’de kan bağışı oranı kurum ve kuruluşların desteği ile artacaktır. Biz ADM Elektrik Dağıtım Ailesi olarak toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız her bağış döneminde çok önemli bir farkındalık örneği sergiliyor, kampanyamıza katılarak duyarlılık gösteren ve kan bağışında bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.