Zeybekci’den Akşener’e zehir zemberek yanıt – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Zeybekci’den Akşener’e zehir zemberek yanıt

Zeybekci’den Akşener’e zehir zemberek yanıt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:46Güncelleme: 28 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:00
Zeybekci’den Akşener’e zehir zemberek yanıt

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendisini eleştiren ve “cahil” ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e “Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” yanıtını verdi.

Denizli mitinginde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi “Bu arkadaşı nereden buldunuz. Denizli’nin başına bela olmasın diye attınız başınızdan. Sanayi ürünlerinin girdisi dolarla oluyor. Ama o dolarla işimiz yok diyor.Burada fabrikalar çökerken her şeyin dolarla yapıldığı ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor diyor dolarla bizim işimiz yok. Hadi oradan cahil hadi, oradan” sözleriyle eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi.

Bakan Zeybekci, twitter hesabından “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizli’mizin kadınları salyacı, yalancı, iftiracı, günahkar ağzını bağlar layık olduğun çukura geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” yanıtını verdi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de Akşener için twitterdan “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız. Liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftiharı bakanımız İP’e sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle” ifadelerini kullandı.