CHP’lilerden Çavuşoğlu ve Horzum’a eleştiri – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP’lilerden Çavuşoğlu ve Horzum’a eleştiri

CHP’lilerden Çavuşoğlu ve Horzum’a eleştiri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2024 Cuma - 09:39Güncelleme: 16 Şubat 2024 Cuma - 09:41
CHP’lilerden Çavuşoğlu ve Horzum’a eleştiri

Denizli CHP’de yerel seçim öncesi parti içi gerilim tırmanıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a sosyal medyada “seçim çalışması partinin beleş otobüsüyle Kordon’da gezi yapar gibi gezmek değildir” eleştiri yapılırken, belediye meclis üyesi adaylarını da kendilerine yakın isimlerden belirleme çabası içine girildiği önü sürüldü.

CHP kongrelerinde verilen “adayları ön seçimle aday belirleme” sözü unutulurken, bazı ilçelerde aday belirlemede tartışmalar yaşanması, son olarak da belediye meclis üyesi adaylarını belirlemede “kayırmacılık” yapıldığı gündemden düşmüyor.

“SUSACAĞIZ DEDİK, KÖRÜZ, SAĞIRIZ DEMEDİK”

Bu konuda sosyal medyada yapılan bir paylaşım parti içi tartışmaların geldiği boyutu gösteriyor. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve İl Başkanı Ali Osman Horzum’a yönelik sert eleştirilere yer verilen paylaşımda, “Susacağız, susalım dedik ama körüz sağırız demedik. Atadığınız ya da atamadığınız her adayda şaibe, şahsi çıkarınız ve entrilar var biliyoruz ve şimdilik not ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

MECLİS ÜYESİ LİSTESİYLE İLGİLİ İDDİALAR

Paylaşımda, belediye meclis üyesi adayları listesi hazırlığına da yer verilerek “Meclis üyelerini yazarken niyetinizin kendi asker ve emir erlerini yazarak belediye başkan adaylarının elini ayağını bağlamak için hazırlık yaptığınızı duyuyoruz, biliyoruz ama bu yanlışı yapıp yapmayacağınızı görmek istediğimizden dolayı susuyor ve şimdilik bekliyoruz” denildi.

“SEÇİM OTOBÜSÜYLE KORDON’DA GEZER GİBİ GEZİYOR”

Çavuşoğlu’nun kullandığı seçim otobüsüyle ilgili de “Seçim çalışması yapmak partinin beleş otobüsüyle, mazotuyla Kordon’da gezi yapar gibi gezmek değildir. Sonuç bu partiyi Denizli’de paramparça ettiğinizden, herkesle küstüğünüzden dolayı sen ben bizim oğlan kaldığınızı sanırım çalışmalarında görüyorsunuzdur” eleştirisi yapıldı.