Vatan Partisi milletvekili adayları tanıtıldı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Vatan Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

Vatan Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Nisan 2023 Perşembe - 13:34Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe - 13:34
Vatan Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

Vatan Partisi’nin Denizli milletvekili adayları, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, çok önemli bir seçim süreci yaşandığını, bugüne kadar ülkede savunma sanayi, enerji yatırımları ve terörle mücadele gibi konularda umut veren gelişmeler olduğunu, ancak sistemin tıkandığını, önümüzde büyük zorluklar bulunduğunu, enflasyon durdurulamadığını, üretim arttırılamadığını, sanayici önünü göremediğini ve işsizliğin sürekli arttığını, Türkiye’nin dört bir yanının Amerikan NATO üsleri ile kuşatıldığını, buraların PKK/FETÖ üsleri haline getirildiğini söyledi.

Sorunların çözümünün Vatan Partisi’nde olduğunu savunan Kasapoğlu, “ Yıllarca işçimizin, üreticimizin, esnaf, memur ve emeklimizin sırtından elde edilerek yurt dışı bankalarında tutulan 500 milyar doları ülkemize getirererek yatırım, istihdam ve üretime yönlendireceğiz. Petrol, petrokimya, elektrik, telekomünikasyon ve bankacılık gibi stratejik sektörleri kamulaştıracağız. Bu sayede sanayicimize, üreticimize ucuz mazot ve ucuz elektrik sağlayacağız. Yolsuzlukla mücadele için Nereden Buldun Kanunu çıkarılacak, yolsuzluk mahkemeleri kurulacak, davalar en geç bir yıl içinde sonuçlandırılacak” dedi.

Çobanoğlu, konuşmasının ardından milletvekili adayları Işıl Çetin (eğitimci), Ahmet Gündüz (emekli memur), Elif Çobanoğlu (emekli memur), Uğur Saçma (öğrenci), İbrahim Cüneyt Doğan (emekli öğretmen), Gülperi Ayhan (siyaset bilimci) ve Sabri Kasapoğlu’nu (emekli öğretmen) basın mensuplarına tanıttı.