TDP Pamukkale İlçe Başkanlığına Fikriye Hasırcı seçildi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. TDP Pamukkale İlçe Başkanlığına Fikriye Hasırcı...

TDP Pamukkale İlçe Başkanlığına Fikriye Hasırcı seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2021 Cuma - 18:31Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma - 22:07
TDP Pamukkale İlçe Başkanlığına Fikriye Hasırcı seçildi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Pamukkale İlçe Kongresi yapıldı. Tek adaylı kongrede ilçe başkanlığına Fikriye Hasırcı seçildi.

TDP’nin Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’nde yapılan kongrede, tek aday olan Fikriye Hasırcı ve il başkanı Orçun Sarıhan’ın konuşmalarının ardından oy kullanma işlemine geçildi. 34 üyenin oy kullandığı kongrede TDP Pamukkale İlçe Başkanlığına seçilen Hasırcı, teşekkür konuşmasında, “Partimizin Denizli’deki ilk kongresini Pamukkale teşkilatında yapmış olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık. Bizlere yakışan bir kongre sürecinin sonunda beni bu göreve layık gören partililerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayışla partimiz için, Denizlimiz için, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Değişimin bayrağını Denizlimizde layık olduğu seviyeye hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Hasırcı ve ekibine başarılar dileyen TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan ise, “Denizli’deki kongre maratonumuz Pamukkale İlçe Kongremiz ile başladı. İlçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından gerçekleştireceğimiz il kongremizle birlikte bu maratonu sonlandıracağız. Pamukkale İlçe Başkanımız Sayın Fikriye Hasırcı’yı ve yönetimini kutluyorum. Seçilmiş ilk ilçe başkanımız olan Sayın Hasırcı’nın ve ekibinin başarılı olacağına inancım tamdır” diye konuştu.

Fikriye Hasırcı başkanlığındaki TDP Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Bahri Dibek, Volkan Sabah, İsmail Davraz, Bekir Doğan Hasırcı, Tolga Oymak, Ömer Dibek, Mehmet Kemal Metin, Talha Kadifeli ve Yusuf Ağan’dan oluştu.