Tavas Belediye Başkanı İnamlık’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Tavas Belediye Başkanı İnamlık’ın seçim koordinasyon...

Tavas Belediye Başkanı İnamlık’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 09:05Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 09:06
Tavas Belediye Başkanı İnamlık’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde, AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın seçim koordinasyon merkezi (SKM) düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılış miting havasında geçti.

 

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın Belediye Meydanı’nda oluşturduğu seçim koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve partililer katıldı.

Açılış Töreninde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, ”Göz bebeğimiz Tavasımızda Cumhur İttifakı seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde Tavasımızda Cumhur İttifakı’nı temsil etme görevini ikinci kez şahsıma tevdi edilmesinin onuru, gururu ve heyecanı içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Bu görevi tekrar almama vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, yönetimlerimize, geçirdiğimiz 5 yılda yüzümüzün akıyla çıkmamıza emeği geçen ekip arkadaşlarımıza ve özellikle siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ederim” dedi.

2019’da yola çıkarken verdiği sözleri yerine getirdiğini vurgulayan İnamlık, “Değerli Hemşehrilerim 2019 Yerel Seçimleri ile geldiğimiz günden bugüne kadar, beyannamemizde yer alan projelerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bunun yanında beni en mutlu eden ilçemizde açılmasını sağladığımız ticari yatırımlarda çalışan hemşehrilerimi görmek. İnşallah sizlerin desteğiyle tekrardan göreve geldiğimizde Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek ve üretken belediyecilik anlayışımızla yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından SKM’nin açılışı yapıldı.