Bakanlar Kacır ve Ersoy geliyor – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bakanlar Kacır ve Ersoy geliyor

Bakanlar Kacır ve Ersoy geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2024 Pazartesi - 14:55Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi - 14:55
Bakanlar Kacır ve Ersoy geliyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yarın (salı) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, 13 Mart Çarşamba günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un Denizli’ye geleceğini bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Güngör, yarın kente gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Denizli Valiliğini, Denizli Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret edeceğini, daha sonra sanayi ve iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geleceğini, ayrıca esnaf ziyaretleri de gerçekleştireceğini ifade etti.

Restore edilen eski taş atölyelerin de Denizli Kent Müzesi olarak hizmete gireceğini kaydeden Güngör, açılışı çarşamba günü Denizli’ye gelmesi planlanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un yapacağını belirtti.

Güngör, “İki günde kentimizi ziyaret edecek olan iki bakanımızın da Denizli programları bir günlük olacak. Bakanlarımızın Denizlimiz ile ilgili çeşitli yatırım sürprizleri de olabilir. Bakanlarımızın Denizli ziyaretiyle ilgili saat ve ziyaret programının aksam saatlerinde netlik kazanmasını bekliyoruz” dedi.

DENİZLİ (İHA)