Ramazanoğlu: Darbe anayasasından kurtulacağız – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Ramazanoğlu: Darbe anayasasından kurtulacağız

Ramazanoğlu: Darbe anayasasından kurtulacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2017 Çarşamba - 23:23Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba - 23:23
Ramazanoğlu: Darbe anayasasından kurtulacağız

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğini söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu,referandum çalışmaları kapsamında Bozkurt, Çardak, Buldan ve Babadağ ilçeleri ziyaret etti.

Bozkurt’ta esnafla bir araya gelen Ramazanoğlu, muhtarlar ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla toplantı yaptı. Ardından Çardak’a geçen Ramazanoğlu, vatandaşlara Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlattı.

Buldan’da da esnaf ziyareti ve teşkilat tolantısı yapan Ramazanoğlu, esnafın isteği üzerine pide fırının başına geçti. Bu arada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Babadağ’da da teşkilat toplantısı gerçekleştiren Ramazanoğlu, “Biz dar gelen darbe anayasası gömleği var. Artık bunu çıkartıp atmamız gerekiyor. Dar gelen bu gömlek, güçlenmemizi, büyümemizi engelliyor. Bunun için bize dar gelen darbe anayasası gömleğini üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle ilmek ilmek işlediği yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz” dedi