Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:16Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:16
Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği Acil Servisinin bugün itibariyle hizmete sunulduğunu bildirdi.

Pamukkale Semt Polikliniğinin 15 farklı branşta 25 poliklinikle hizmet verdiğini, aynı zamanda ultrason, röntgen, tomografi ve MR cihazlarının da bulunduğunu kaydeden Güngör, “Uzun zamandır sizlerin en çok istediği taleplerden biri olan semt polikliniğinde 24 saat kesintisiz hizmet verecek bir acil servisin açılmasıydı. Bu talepler değerlendirilerek acil servis açılması ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Acil servisimiz 1. seviye olarak tescillenmiştir” dedi.

Şehir hastanesinin de en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Güngör, “Acile başvuran hastalarımız muayenelerini olacak, 24 saat açık olacak laboratuvarımızda kan tahlilleri yapılabilecek, röntgen biriminde filmleri çekilecek, tomografi- MR hizmeti kesintisiz devam edecek. 24 saat aralıksız hizmet verecek olan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği Acil Servisi 11 Mayıs 2023 Perşembe itibariyle hizmete başlayacaktır. Bölge halkımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.