Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı – D20Haber
21.06.2025, Cumartesi
22 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:16Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:16
Pamukkale Semt Polikliniği Acil Servisi açıldı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği Acil Servisinin bugün itibariyle hizmete sunulduğunu bildirdi.

Pamukkale Semt Polikliniğinin 15 farklı branşta 25 poliklinikle hizmet verdiğini, aynı zamanda ultrason, röntgen, tomografi ve MR cihazlarının da bulunduğunu kaydeden Güngör, “Uzun zamandır sizlerin en çok istediği taleplerden biri olan semt polikliniğinde 24 saat kesintisiz hizmet verecek bir acil servisin açılmasıydı. Bu talepler değerlendirilerek acil servis açılması ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Acil servisimiz 1. seviye olarak tescillenmiştir” dedi.

Haberin DevamıReklam




Şehir hastanesinin de en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Güngör, “Acile başvuran hastalarımız muayenelerini olacak, 24 saat açık olacak laboratuvarımızda kan tahlilleri yapılabilecek, röntgen biriminde filmleri çekilecek, tomografi- MR hizmeti kesintisiz devam edecek. 24 saat aralıksız hizmet verecek olan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği Acil Servisi 11 Mayıs 2023 Perşembe itibariyle hizmete başlayacaktır. Bölge halkımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.