Pamukkale Belediye Başkanı Ertemür, mazbatasını aldı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pamukkale Belediye Başkanı Ertemür, mazbatasını aldı

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemür, mazbatasını aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Nisan 2024 Çarşamba - 16:44Güncelleme: 3 Nisan 2024 Çarşamba - 16:45
Pamukkale Belediye Başkanı Ertemür, mazbatasını aldı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür, İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Ertemür, sloganını tekrarlayıp “Ya sokaklarında ya da sofralarında Pamukkaleliler ile birlikte olacağım” dedi.

Pamukkale İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen tören ile 31 Mart yerel seçiminde Pamukkale Belediye Başkanlığına seçilen Ali Rıza Ertemür, mazbatasını aldı. Törene CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve çok sayıda partili katıldı.

Mazbata töreninde konuşan Ertemür, çok mutlu olduğunu ve kendisine oylarıyla Pamukkale Belediye Başkanlığı görevini veren Pamukkale halkına teşekkür ettiğini söyledi.

Güzel bir kampanya süreci geçirdiklerini, bunun da sonuca yansıdığını kaydeden Ertemür, “Sloganımız gibi, Pamukkale halkıyla gönüllerde birleştik. Beni sevdiler, bağırlarına bastılar. Gece gündüz onlarla birlikte olduk. Çok mutluyum, sonucun böyle olacağını önceden biliyordum, bu seçimi alacağımızı biliyordum. Çünkü onlar bana inanmışlardı, ben de onlara inandım” diye konuştu.

Üstlendiği görevin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Ertemür, “Üzerime düşen çok fazla sorumluluk var ve bu sorumluluğun bilincindeyim. Pamukkale’yi halkla, şehrin dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla yöneteceğiz. Çok güzel şeyler olacak Pamukkale’de. Bunu çok kısa sürede fark edecek Pamukkale halkı da. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Söz bitti icraat zamanı. Yarından itibaren sokaklardayım. Hattı dün çıktım, şaşırdılar. ‘Ne yapmaya geldin’ diye sordular. ‘Daha geleceğim’ dedim bende. Sloganımda ifade ettiğim gibi ya sokaklarında ya da sofralarında Pamukkaleliler ile birlikte olacağım” dedi.