Öztürk: Ekonomik çöküş ittifakı seçime zorluyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Öztürk: Ekonomik çöküş ittifakı seçime zorluyor

Öztürk: Ekonomik çöküş ittifakı seçime zorluyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2018 Salı - 17:25Güncelleme: 17 Nisan 2018 Salı - 17:31
Öztürk: Ekonomik çöküş ittifakı seçime zorluyor

İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, ekonomik gelişmeleri bir çöküş olarak nitelendirdi ve yaşananların AK Parti-MHP ittifakını erken seçime zorladığını savundu.

Yaptığı açıklamada, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları dikkatle incelendiğinde, ülkemizin gidişatının hiç de iyi olmadığı anlaşılmaktadır. Ekonomik çöküş korkusu çukur ittifakını erken seçime zorlamaktadır” ifadelerine yer veren İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, ülkeye ve milletimize huzur, refah ve mutluluk getirmek için aceleleri olduğunu, erken veya zamanında yapılacak seçime hazır olduklarını belirtti.

Türk milletine verecekleri en büyük seçim taahhüdün parlamenter sistemi yeniden tesis etme vaadi olacağını, Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar kuruluş felsefesine uyumlu hale getireceklerini kaydeden Öztürk, “Türkiye’de yeniden demokratik hukuk devletinin kurulmasıyla ülke ekonomisinin rayına oturmasının temelleri atılmış olacak. Parti kuramaz dediler, kurduk. Kongre yapamaz dediler, yaptık. Seçime katılamaz diyecekler, her halükarda milletin kantarına çıkacağız. Bendi aşamaz diyenlere inat önümüze konulan dağları yırtıp, bendimizi çiğneyip aşacağız. Türk milletini bu ceberrut iktidardan kurtaracağız” dedi.