Özgür Erol, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı oldu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Özgür Erol, DEVA Partisi Denizli İl...

Özgür Erol, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2020 Cumartesi - 21:41Güncelleme: 25 Temmuz 2020 Cumartesi - 21:41
Özgür Erol, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı oldu

Ali Babacan tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Denizli İl Başkanı, enerji ve ekonomi danışmanlığı yapan Özgür Erol oldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Denizli İl Başkanı belli oldu. Enerji ve ekonomi sektörlerinde danışmanlık hizmeti veren 42 yaşındaki Özgür Erol, partinin Denizli İl Başkanı olarak atandı.

Atamaya dair açıklama DEVA Partisi’nin sosyal medya hesaplarından yapıldı. Yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Özgür Erol'u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” denildi.

Partinin resmi internet sitesinde il başkanları arasında yer alan Erol’un özgemişi ise şöyle:

1978 yılında Denizli'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Denizli'de tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

2001 yılında enerji üretim ve dağıtım sektöründe Proje Finans Uzman Yardımcısı olarak başladığı kariyerine, yine aynı sektörde Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmiştir. 2018 yılından beri de kurmuş olduğu danışmanlık şirketinde yöneticilik pozisyonunu sürdürmektedir. Denizli Mali Müşavirler Odası üyesidir.

Erol, evli ve iki çocuk babasıdır.