Özer Tunçtürk, Denizli İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Özer Tunçtürk, Denizli İYİ Parti İl...

Özer Tunçtürk, Denizli İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2022 Pazartesi - 12:12Güncelleme: 19 Aralık 2022 Pazartesi - 12:12
Özer Tunçtürk, Denizli İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

İYİ Parti’nin 8 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak Denizli İl Kongresi öncesinde, başkan adaylığını açıklayan ilk isim Serinhisar Belediye Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şubesi eski Başkanı Özer Tunçtürk oldu.

Özer Tunçtürk, adaylık açıklamasını Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısıyla yaptı. Genel merkezin aldığı karar doğrultusunda ilçe kongrelerinin gerçekleştirildiğini, il kongresinin de 8 Ocak’ta yapılacağını kaydeden Tunçtürk, “Bizler İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne her zaman içinde olan, ülkenin selameti için elini taşın altına koyan, il ve ilçe yönetimlerinde görev almış, Denizli'de yakılan çoban ateşinin mensuplarıyız” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ KRİTİK SEÇİMLER BEKLİYOR”

Türkiye’yi kritik seçimlerin beklediğine dikkat çeken Tunçtürk, “Önümüzdeki seçimlerin çok kritik seçimler olduğunun bilincindeyiz. Bugün geldiğimiz noktada, partimizin durumunu, ülkemizin durumunu ve Denizli'nin durumunu göz önüne aldığımızda bizlerin görev alma zamanı geldiğine inandık. Yönetim kurulu üyelerimle beraber 2023 ve 2024 yıllarında yapılacak seçimlerde İYİ Parti’yi Denizli’de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İl yönetiminin, ilçe yönetimleri ve başkanlarıyla birlikte bir bütün olarak hareket etmesini sağlayıp, seçimlerde en yüksek oyu alması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

“YOL ÇETİN VE MEŞAKKATLİ”

Ekip arkadaşlarıyla birlikte göreve talip olduklarını belirten Tunçtürk, “Bu yolun çetin ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Ancak, İYİ Parti’nin bu günlere nasıl bir süreçten geçerek geldiğini düşünürsek, bundan sonra yolumuza çıkacak engelleri de aşmamız çok zor olmayacaktır. Her şeye rağmen Partimizi en üst noktaya taşımak için ne gerekirse yapacağız. Bütün zorluklar içerisinde, ülkemizin geleceği ve aydınlık günler için İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına ve yönetimine talibiz” ifadelerini kullandı.