Öz: Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı Atatürk ilkelerini savunmak için adayım – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Öz: Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı...

Öz: Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı Atatürk ilkelerini savunmak için adayım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2018 Pazartesi - 13:42Güncelleme: 30 Nisan 2018 Pazartesi - 13:42
Öz: Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı Atatürk ilkelerini savunmak için adayım

Denizli’de inşaat sektörüne uzun yıllar hizmet veren ve çeşitli konut projelerini gerçekleştiren İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Nafiz Öz, yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel seçimde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. Denizli’nin sorunları için yılmadan çalışacağını ifade eden Öz, “Ülkemizi tek adam rejiminden kurtarmak, Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmak için yola çıktım. Denizli’de 25 bin konut yapacağız diye insanları küçük gören, umut sömürücülerinden kurtulmak için adayım. IMF borcu bitti deyip, Türkiye’yi on kat daha borçlu duruma düşürenlerden, RezaZarrap’a ödül verip dolar yükselince ülke etkilenmez deyip, insanların aklı ile alay edenlere karşı adayım. Şam’da namaz kılacağız, önce Membiç sonra Rakka deyip Ülkeyi Ortadoğu bataklığına sürükleyenlerden kurtarmak için ve bu gerçekleri bilen insanların sözcüsü olabilmek için adayım” dedi.

Halkın sesi olabilmek için İYİ Parti güneşi altında yer aldığını kaydeden Öz, “Parlamenter sisteme dönebilmek için, herkesin elini taşın altına sokup, ortak mücadele edilmesi gerekmektedir. Bu seçimde sen-ben-o yok, biz varız mantığı ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. OHAL ile yönetilen memleketimizde, Ülkemizi bu duruma düşürenlerden hesap sormak için hep beraber mücadele etmeyeceğiz de ne için edeceğiz? Halkın sesi olmak için İYİ Parti güneşi altında, Denizli’nin sorunları için yılmadan, usanmadan çalışacağımı belirtmek isterim. Bu kararımızın başta ülkemiz, Denizli’miz için iyi olmasını temenni ederim” diye konuştu.


NAFİZ ÖZ KİMDİR?

Birçok dernek ve sivil toplum örgütlerinde görev alan, PASVAK-Aşevi’nin kurucularından olan, Nafiz Öz, 1959 doğumlu evli ve iki çocuk babası. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Denizli’de tamamladı. İnşaat mühendisi olan Nafiz Öz yaklaşık 2 bin konut organizesi yaptı.

Daha önce DYP ve DP’de siyaset yapan Öz, Abdüllatif Şener’in kurduğu Türkiye Partisi’nde de Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.