Zolan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ilan edildi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Zolan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı...

Zolan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ilan edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2024 Pazar - 15:01Güncelleme: 7 Ocak 2024 Pazar - 16:04
Zolan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ilan edildi

Osman Zolan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

AK Parti’nin 31 Mart 2024 seçimlerinde aday göstereceği 11 büyükşehir ile 25 il belediye başkan adayı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıklandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, adayları kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirlediklerini söyledi.

Erdoğan, "Esasen bizim belediyecilikteki müktesebatımız yeni değildir. Artık 30 yılı bulan şanlı bir geçmişten süzülüp gelen birikim ve donanıma sahibiz. Amacımız, 31 Mart 2024 seçimleri için de milletimizin huzuruna gerçek belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır. Hiçbir insanımızın beceriksizlere tıpış tıpış oy verme mecburiyeti yoktur" dedi.

Konuşmasının ardından belediye başkan adaylarını açıkladı. D20HABER.COM’un kamuoyunu duyurduğu gibi aday açıklaması yapılan iller arasında Denizli de yer aldı. Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Osman Zolan olduğunu bildirdi.

Böylece Zolan, üçüncü dönem için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu. Zolan, 2014 ve 2019’daki seçimleri kazanmıştı.