Muharrem Sarıkaya’dan Denizli için ‘CHP-İYİ Parti ittifak yapacak’ iddiası – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Muharrem Sarıkaya’dan Denizli için ‘CHP-İYİ Parti...

Muharrem Sarıkaya’dan Denizli için ‘CHP-İYİ Parti ittifak yapacak’ iddiası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Kasım 2018 Perşembe - 10:25Güncelleme: 15 Kasım 2018 Perşembe - 10:25
Muharrem Sarıkaya’dan Denizli için ‘CHP-İYİ Parti ittifak yapacak’ iddiası

Haber Türk’te yazan ve Ankara kulislerini iyi takip eden gazetecilerden olan Muharrem Sarıkaya, CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimde ittifak yapılacağını, bu konuda 14 büyükşehirin öne çıktığını köşesine taşıdı.

Yerel seçimler ile ilgili süreç ilerlerken, muhalefet partilerinin ittifak konusundaki çabaları da devam ediyor. Seçim işbirliği yapacakları konuşulan CHP ve İYİ Parti’de liderler iki gün önce buluştu. Bu görüşmeden sonra kulislere ittifakın hangi illerde yapılacağı yönünde bilgiler sızdı. Haber Türk yazarlarından Muharrem Sarıkaya da bugünkü yazısını bu konuya ayırdı. İşte o yazının Denizli’yi de ilgilendiren bölümü:

14 İLDE İTTİFAK

“İki partinin dün yapılan toplantılarından yansıdığına göre bundan böyle süreç liderler tarafından belirlenen iki kurmay tarafından sürdürülecek.

Bunlar, geçen seçimde de aynı yönde çalışan, dünkü görüşmede de hazır bulunan Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın…

İYİ Parti’den yansıyan bilgiye göre Tezcan ve Aydın ilk aşamada 14 büyükşehir üzerinde çalışacak…

Bunlar; Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Manisa, Bursa, Denizli, Eskişehir, Ordu, Samsun, Muğla, Aydın…”

Yazının tamamını bu linkten okuyabilirsiniz: https://www.haberturk.com/yazarlar/muharrem-sarikaya/2220898-14-ilde-ittifak