Bahtiyar: Denizli-Sarayköy raylı sistemle bağlanacak – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Denizli-Sarayköy raylı sistemle bağlanacak

Bahtiyar: Denizli-Sarayköy raylı sistemle bağlanacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2019 Cumartesi - 20:56Güncelleme: 9 Mart 2019 Cumartesi - 20:56
Bahtiyar: Denizli-Sarayköy raylı sistemle bağlanacak

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Ümit Bahtiyar, toplu ulaşımda hayata geçirecekleri hafif raylı sistem projesinde, hatlardan birisinin Denizli merkez ile Sarayköy arasında olacağını bildirdi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını Sarayköy’de sürdürdü. Millet İttifakı’nın Sarayköy Belediye Başkan Adayı CHP’li Cengiz Demirci’nin seçim ofisi açılışına Bahhtiyar, ilçeyi hafif raylı sistemle kente bağlayacaklarını söyledi.

“3. ETAP SARAYKÖY BAĞBAŞI ARASINDA OLACAK”

Göreve geldiklerinde Denizli’nin vizyonuna yakışır ulaşım planlarını uygulamaya koyacaklarını ifade eden Bahtiyar, “Denizli’mize yakışan vizyonlara uygun hazırlanan ulaşım planlarını seçimin hemen akabinde hayata geçireceğiz. Ulaşım Master Planları ile bugünün de geleceğin de ulaşımını planlarken, toplu ulaşımı çağımıza yakışır şekilde hafif raylı sistemler üzerinden yeniden şekillendireceğiz” dedi.

Raylı sistemlerle ilçeler ile kent merkezini birbirine bağlayacaklarını anlatan Bahtiyar, raylı sistem çalışmalarının 3. Etabının Sarayköy ile Bağbaşı arasında olacağını, genişleyen üretim alanlarını böylece birbirine bağlayacaklarını belirtti.

“BORÇLAR DEĞİL REFAH SEVİYESİ ARTACAK”

“Üreten Denizli Modeli” ile ilin dünya markası olacağını kaydeden Bahtiyar, “Sarayköy Türkiye’nin en bereketli ovalarından birisidir. Bu güzel ovanın güzel insanlarına kulak vererek, onların önceliklerini göz önüne alarak 1 Nisan’dan itibaren projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Üreten Denizli Modeli ile birlikte üretimde patlama yaşanacak ve Denizli’nin borçları değil, refah seviyesi artacak” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da Sarayköy’de Cengiz Demirci’nin, Büyükşehirde de Ümit Bahtiyar’ın 31 Mart’ta belediye başkanı seçileceğine inandığını, Sarayköy’ün 3 yıldır kışın çamur, yazın toz içinde kaldığını, seçime kısa süre kala yolu asfaltlamanın kimseyi kurtarmayacağını kaydetti.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt da Millet İttifakı’nın 31 Mart’ta Sarayköy başta olmak üzere Denizli’de birçok belediye başkanlığını ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağını iddia etti.

Sarayköy’de Millet İttifakı’nın seçimi büyük farkla kazanacağını savunan İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise, “Mart’ın sonu bahar, seçimin sonu Bahtiyar olacak” ifadesini kullandı.



CHP Milletvekili Teoman Sancar da Sarayköy’de bugüne kadar yapılamayan hizmetlere atıfta bulunarak, “Bugüne kadar yapılmayan hizmetler Cengiz Demirci ve Ümit Bahtiyar yönetiminde hızla tamamlanacak” dedi.

CHP Milletvekili Kazım Arslan da birlik vurgusu yaptı, birlikte çalışarak seçimden ittifakın zaferle çıkacağını savundu.