Bahtiyar: Kalkınmada büyükşehir öncü olacak – D20Haber
12.05.2024, Pazar
12 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Kalkınmada büyükşehir öncü olacak

Bahtiyar: Kalkınmada büyükşehir öncü olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2019 Cuma - 16:32Güncelleme: 15 Mart 2019 Cuma - 16:33
Bahtiyar: Kalkınmada büyükşehir öncü olacak

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, üreticilerin geçen sene 10 liraya sattığı nohudu, bu sene 5 liraya satamamasının önüne geçmek için göreve geldiklerinde “Üreten Denizli Modeli”ni uygulayacaklarını, üretim ve pazarlama şirketleri, e-ticaret destekleri, doğrudan alım merkezleri ve özel sektör ortaklığı ile üreticiye destek olacaklarını, gerektiğinde kalkınmada öncü olacak bir Büyükşehir Belediyesi oluşturacaklarını söyledi.

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Tavas’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Millet İttifakı Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık ile birlikte Tavas’ın mahallelerini gezen Bahtiyar, esnafla sohbet etti. Esnafın derdini dinleyen Bahtiyar, nohudunu satamadığı dile getiren bir üreticiye “Üreticimizin geçen sene 10 liraya sattığı nohudu, bu sene 5 liraya satamamasının önüne geçmek için ‘Üreten Denizli Modeli’ diyoruz. Bunu Denizlili hemşehrilerimize anlatmaya devam ediyoruz” yanıtını verdi.

“BOZDAĞ’A AYRICALIK YAPILACAK”

Nikfer Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, turizm katkısını arttırmak üzere Bozdağ Kayak Merkezi ile ilgili projelerini anlattı. Tesis nedeniyle sıkıntı yaşanan Bozdağ Kayak Merkezi’ne otel ve sosyal tesislerin yapılacağını ifade eden Bahtiyar, vatandaşların ve tur otobüslerinin Nikfer’e daha kolay ulaşım sağlaması için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımda Nikfer’e ve Bozdağ’a ayrıcalık yapacaklarını belirtti.

“NİKFER BOZDAĞ’I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Bozdağ’ın isminin Nikfer Bozdağ olarak değiştirileceğini ifade eden Bahtiyar, “Bölgemizi daha iyi anlatabilmemiz için isim değişikliğine gideceğiz. Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’ni cazibe merkezi yapmak için gereken her şeyi sağlayacağız. Kayak merkezi yoluna satışların yapılabileceği, yerli ve yabancı turistlerin misafir edilebileceği organize satış sahaları kurulacak. Turizm ile kalkınmayı arttırmak için özel sektör ortaklığı ile turizme destek olacak, gerektiğinde kalkınmada öncü olacak bir Büyükşehir Belediyesi oluşturacağız” dedi.