Bahtiyar: Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Karşıyaka’ya kurulacak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Karşıyaka’ya...

Bahtiyar: Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Karşıyaka’ya kurulacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2019 Cumartesi - 15:42Güncelleme: 23 Mart 2019 Cumartesi - 15:43
Bahtiyar: Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Karşıyaka’ya kurulacak

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Ümit Bahtiyar Karşıyaka’ya tam donanımlı bir Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi yapacaklarını ve bu hastane ile sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunları çözeceklerini söyledi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Dün akşam Anafartalar Mahallesi’nde halk toplantısı gerçekleştiren Bahtiyar, bölgede yaşanan sağlık hizmetlerine erişim sıkıntısını çözmek için gerçekleştireceği Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi projesini anlattı.

TAM DONANIMLI BELEDİYE HASTANESİ

Bahtiyar, Karşıyaka’da eski Bölge Trafik Müdürlüğü’nün arka kısmında Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi kuracaklarının söyledi. Sağlık tesisinin en az 250 bin kişiye hizmet verecek kapasitede olacağını ifade eden Bahtiyar, “Bu hastanenin yapım çalışmalarına hemen seçimlerin ardından başlayacağız. Karşıyaka Mahallemizde tam donanımlı bir hastane yapacak ve bölge halkımızın sağlık hizmetlerinden eksiksiz faydalanmasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi, Denizli’mize hizmet verirken, aynı zamanda çevre illere de hizmet sağlayacak” dedi.