Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan: Mutlaka kazanacağız – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan: Mutlaka kazanacağız

Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan: Mutlaka kazanacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2024 Pazar - 17:08Güncelleme: 28 Ocak 2024 Pazar - 17:08
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan: Mutlaka kazanacağız

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, seçim koordinasyon merkezinin açılışındaki konuşmasında yaptıklarını anlatıp, 31 Mart’ta yeni bir 5 yıl daha isteyerek, “Kazanacağız, mutlaka kazanacağız” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın seçim koordinasyon merkezi, Karaman Mahallesi Akkonak Parkı yanında açıldı. Açılışa CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Büyükşehir belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “31 Mart’ta baharı getirmeye hazır mısınız” sorusuyla konuşmasına başlayan ve aldığı “evet” yanıtı üzerine, yeniden seçilme iddiasını “O zaman size müjde vermek istiyorum; kazanacağız, mutlaka kazanacağız” sözleriyle ortaya koydu.

 

“5 YILDA GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Merkezefendi’de 5 yılda birbirinden güzel işler yaptıklarını söyleyen Doğan, “Göreve geldiğimizde Merkezefendi’nin birçok sorunu vardı. İletişim sorunu vardı, insanlar ötekileştirilmişti, mutsuzdu, komşu komşusuyla küstü. Yani bir gül bahçesi devralmadık. Ama göreve geldiğimizde hazırladığımız projelerin ne kadar doğru olduğunu gördük. Bizim en büyük projemiz sevgi, huzur, kardeşlikti. Yine projeliz sevgi, huzur ve kardeşlik olacak” diye konuştu.

“GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİM”

“İnsanların memleketiyle, cinsiyle, ırkıyla işim olmadı. Bizler aynı kaptan yemek yedik, aynı yollarda yürüdük, sofralarımızda ekmeğimizi paylaştık. Yani gönüllere girdik, birlik olduk. Sizler böyle dimdik arkamda olduğunuz sürece gönüllere girmeye devam edeceğim” diyen Doğan, şöyle devam etti:

“Olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi hesap verebilir, şeffaf, adil bir belediyecilik anlayışını Merkezefendi ilçemizde sergiledik. Belediyemizin kapıları sonuna kadar açıktı. İlçemizde yaşam alanlarını gerçekleştirdik. İnsanlarımızın nefes alabileceği sosyal tesisler ve parklar yaptık. Yoksul sofralara Halk Ekmeği getirdik. Ekmek Denizli’de 8 lira ama Merkezefendi’de 5 lira. Bu da Merkezefendi’nin farkı olsun. Ekonomik krizde, alım gücünün düştüğü bugünlerde ‘çocuklarımız süt içsin’ dedik, 2-5 yaş arası çocuklarımızı Halk Süt’le buluşturduk. Büyüklerimiz için Alzheimer Merkezi’ni açtık. ‘Rant geçit yok’ dedik. Parklar, özellikle tematik parklarımız hemşehrilerimizin teveccühünü görüyor. 100. Yıl Gençlik Merkezimiz ile gençlere umut olduk. Üreticilere, üreten kadınlara gübre, yem, küçükbaş hayvan desteğinde bulunduk. Pazar yerleri yaptık.”

“DAHA İYİSİ VE GÜZELİ İÇİN 5 YIL DAHA”

Daha iyi ve daha güzellerini yapmak için bir 5 yıl daha yola çıktığını ifade eden ve “31 Mart’ta halkın belediyesini tekrardan halka vermeye hazır mısınız? Halkın bütçesini, Merkezefendi’nin bütçesini bir kesime değil gençlere, kadınlara, Merkezefendililere vermeye hazır mısınız?” diye sordu. Evet yanıtı üzerine “O zaman size müjde vermek istiyorum: Aramızda kalsın mutlaka kazanacağız. Kendimi sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Büyük Merkezefendi ittifakını birlikte kuracağız, dostlarımızla bu seçimi kazanacağız. Güzel günler, aydınlık günler bizimle olsun” dedi.

HORZUM: DEZAVANTAJLI MAHALLE DEYİMİNİ ORTADAN KALDIRDI

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum da Şeniz Doğan’ın pandemi ve deprem felaketinde halkı yalnız bırakmadığını belirterek, “2019’da göreve geldiğinde Merkezefendi’nin 50 mahallesinden yaklaşık 18 tanesi dezavantajlı durumdaydı. Başkanımız gecesini gündüzüne kattı dezajantajlı mahalle deyimini ortadan kaldırdı. Servergazi’de, Yenişehir’de ne varsa Sümer’de de, Sevindik'te de, Akçeşme’de de var. Sosyal, kültür ve sanata önem vererek, insana önem vererek, yaşlılara Alzheimer Merkezi açarak, çocuklara kreşler açarak, evlerin kapısına süt koyarak, daha temiz Merkezefendi için çöp poşeti dağıtarak yapısal projelerle herkesin gönlünde taht kuran başkanımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.