Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun istifa etti – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun istifa...

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun istifa etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2024 Salı - 18:59Güncelleme: 6 Şubat 2024 Salı - 18:59
Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun istifa etti

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı İYİ Partili Fatih Coşkun, görevinden istifa etti. Coşkun’un 31 Mart yerel seçiminde İYİ Parti’nin Merkezefendi Belediyesi başkan adayı olacağı bildiriliyor.

Merkezefendi Belediyesinde bir süredir beklenen istifa bugün gerçekleşti. 2019 yerel seçiminde CHP-İYİ Parti ittifakı ile belediye meclis üyesi seçilen ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fatih Coşkun, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Coşkun, paylaşımında “Daha iyi bir Merkezefendi daha iyi bir belediyecilik anlayışıyla birlikte 2019 yerel seçimleri sonrası başladığım Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden 06.02.2024 salı günü itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süre boyunca birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli mahalle muhtarlarıma ve siz Merkezefendi hemşehrilerime teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediyesinde Çevre Koruma ve Kontrol, Gençlik ve Spor Hizmetleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Park ve Bahçeler, Plan ve Proje ile Yazı İşleri müdürlükleri Coşkun’a bağlıydı.

Coşkun’un yarın (çarşamba) yapılacak grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından adaylığının açıklanması bekleniyor.