Başer’den go kart ve drag pisti projesi – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer’den go kart ve drag pisti...

Başer’den go kart ve drag pisti projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2024 Pazartesi - 14:04Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi - 14:05
Başer’den go kart ve drag pisti projesi

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı AK Partili Ekrem Başer’in, vizyon projeleri arasında yer alan go kart ve drag pisti projesi, otomobil ve motor sporları tutkunlarının beğenisini topladı. Denizli Otomobil Sevdalıları Derneği (DOSDER) üyeleri, 3. Sanayi Sitesi’nde bir araya geldikleri buluşmaya Başer’i davet etti. Başer, otomobil tutkunlarına seslenen “31 Mart’ta buluşmayı heyecanla bekliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in, 31 Mart yerel seçimleri öncesi açıkladığı projelerden birisi de motor sporları tutkunlarına yönelik oldu. Go kart ve drag pisti projesi, en çok konuşulan projelerden biri haline geldi.

Kentte motor sporları tutkunlarının pek çoğunun bir araya geldiği Denizli Otomobil Sporcuları Derneği, projenin detaylarını öğrenmek, beklentilerini anlatmak için haftasonu 3. Saniye’de bir araya geldi. Dernek, bu toplantıya Ekrem Başer’i de davet etti.

Derneğin hafta sonu etkinliğine konuk olan Başer, otomobil tutkunlarını heyecanlandıran projesi hakkında detayları anlattı, dernek üyelerinin proje ile ilgili beklentilerini dinledi.

Başer, kendisini dinleyenlere “31 Mart’ta buluşmayı heyecanla bekliyoruz. Sizlerin destekleriyle bunu gerçekleştireceğiz. Nasıl Antalya Kepez Belediyesi bunu hayata geçirdiyse, inşallah biz de göreve geldiğimizde bu projeyi hayata geçireceğiz arkadaşlar” dedi.

Merkezefendi Go Kart ve Drag Pisti, özellikle yıllardır sokak araları ve çevre yollarında hız ve drift gibi tutkularını yaşamaya çalışan çok sayıda otomobil sporseverlerinin bu hobilerini güvenilir ve konforlu alanda gerçekleştirmelerini sağlayacak. Bu tutkuları yüzünden astronomik trafik cezaları yiyen otomobil sporu tutkunları, özellikle bu konu yüzünden projenin gerçekleştirilmesini bekliyor.