Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte Denizlililere seslenecek – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte...

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte Denizlililere seslenecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:50Güncelleme: 3 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:51
Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte Denizlililere seslenecek

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geliyor. Kılıçdaroğlu, yarın (4 Mayıs Perşembe) 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenecek mitinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Denizlililere seslenecek.

Denizli Cumhurbaşkanı adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Kente bu kez miting için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu gelecek. 29 Ekim Bulvarı’ndaki miting yarın saat 17.00’de başlayacak.

Mitingde, Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi durumunda yeni dönemde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev alacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da birer konuşma yapacak.

KARACA’DAN ÇAĞRI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet Buluşması’nda Denizlililere sesleneceğini belirterek, vatandaşları 4 Mayıs Perşembe günü 17:00’de Özay Gönlüm Meydanı’na davet etti.

“DENİZLİ YETTİ GARİ DİYOR”

İlçe, mahalle, fabrika ve ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdüren Karaca, “Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu çürümüş düzenden, saraylıların yönetiminden ve tek adam devrinden bıkmayan kimse kalmadı. Denizli ‘yetti gari’ diyor” ifadelerini kullandı.

“İLK TURDA BİTİRELİM”

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen mitinglerde Kemal Kılıçdaroğlu’na yoğun bir sevgi ve güven olduğunu kaydeden Karaca, “Hemşehrilerim ile birlikte söz veriyoruz: Sizi, Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız. Vatandaşların seçimin ilk turda bitmesinden yana görüş belirtmesi de gösteriyor ki 15 Mayıs’ta ülkemizin dört bir yanına baharlar gelecek” dedi.

Karaca, Kılıçdaroğlu’nun “Kaybettiğin her an, her yıl, her kuruş, her gülüş sana geri dönecek” sloganıyla Denizlililere sesleneceğini, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’de Cumhurbaşkanı Yardımcıları olarak görev yapacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da Kılıçdaroğlu’na eşlik edeceğini söyledi.