Kasapoğlu, bombalı düzenekle ilgili açıklama istedi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Kasapoğlu, bombalı düzenekle ilgili açıklama istedi

Kasapoğlu, bombalı düzenekle ilgili açıklama istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2018 Cuma - 12:08Güncelleme: 23 Mart 2018 Cuma - 12:08
Kasapoğlu, bombalı düzenekle ilgili açıklama istedi

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Vali Hasan Karahan’ı Ulus Caddesi’nde imha edilen bombalı düzenekle ilgili açıklama yapmaya çağırdı.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 2 Mart’ta Antalya Karayolu ile kesişen Ulus Kavşağı’nda bombalı bir düzenek tespit edildiğini, bir belediye çalışanının dikkat ve duyarlılığı sayesinde fark edilen bombanın polis ekipleri tarafından insanlara ve çevreye zarar vermeden imha edildiğini, ancak aradan 20 gün geçmesine rağmen Denizli Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nden olayın gerçek yüzü hakkında bir açıklama yapılmadığını belirtti.

Halkın bilgilendirilmemesini doğru bulmadıklarını, bunun birkaç kişiyi ilgilendiren polisiye bir vaka olmadığını kaydeden Kasapoğlu, “Bu bombalı düzeneğin hedefi kim ya da kimlerdi? O tarihte Tavas'taki şehit cenazesine katılmak için Denizli'ye gelen İçişleri Bakanı, Jandarma Genel Komutanı mıydı? Her gün oradaki kavşakta trafik görevi yapan polis ekipleri miydi? Yoksa başka bir şey miydi?” diye sordu.

Bunların açıklığa kavuşturulmasını, Denizli halkının bilgilendirilmesini istediklerini ifade eden Kasapoğlu, “Terörle mücadelede halkın desteği olmazsa başarı kazanılamaz. Terörle mücadele devlet ve milletin topyekun el ele vermesi ve çabasıyla başarıya ulaşır. Yıllardır barış ve huzur ortamı içinde yaşayan Denizli’mizde panik yaratmayalım. Bu doğru. Ama halkımızın da bu tür terör tehdit ve tehlikelerine karşı doğru bilgilerle donatılması ve uyarılması gereklidir. Hiç bir tehdit halktan saklanarak, gizlenerek bertaraf edilemez. Terörün şakası yoktur. İhmali canlarımıza ve şehitlerimize mal olur” dedi.