Kasapoğlu: Sürpriz adaylarla halkın karşısında olacağız – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Kasapoğlu: Sürpriz adaylarla halkın karşısında olacağız

Kasapoğlu: Sürpriz adaylarla halkın karşısında olacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Aralık 2018 Pazar - 11:41Güncelleme: 16 Aralık 2018 Pazar - 11:41
Kasapoğlu: Sürpriz adaylarla halkın karşısında olacağız

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, kısa süre içinde sürpriz adaylarla halkın karşısına çıkacaklarını belirtti.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan ittifakları “son günlerde bazı partilerin yerel seçimlerde bir fazla koltuk kapabilmek için ilkesiz, tutarsız, mantıksız, hatta kirli ve çirkin ittifak arayışlarına girdiği görülmektedir” sözleriyle eleştirdi.

Bu ittifaklarda Türk milletinin ve Denizli halkının çıkarlarını gözetilmediğini öne süren Kasapoğlu, “Bu tür ittifak arayışları halkımızda büyük bir tepkiyle karşılanıyor.Kendi parti tabanlarına bile sormadan alınan bu tür kararlar bu partilerin üyelerinde ve seçmenlerinde infiale, moral bozukluğuna ve karamsarlığa yol açıyor. Doğru ittifakta önce halkın, sonra partinin çıkarları gelir. Doğru ittifakta önce parti tabanının demokratik iradesi, sonra yöneticillerin kararları gelir. Doğru ittifakta önce akıl, mantık ve izan gelir” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi’nin Atatürkçü, milliyetçi, vatansever kamuoyunda oluşan bu tür karamsarlık ve umutsuzluğa son vereceğini kaydeden Kasapoğolu, çok yakında özlenen dürüst, nitelikli, birikimli, birleştirici süpriz belediye başkan adaylarıyla halkın karşısında olacaklarını sözlerine ekledi.