İYİ Parti’nin Denizli İl Başkanlığı için 3 isim – D20Haber
21.05.2024, Salı
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’nin Denizli İl Başkanlığı için...

İYİ Parti’nin Denizli İl Başkanlığı için 3 isim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2017 Perşembe - 12:25Güncelleme: 9 Kasım 2017 Perşembe - 12:25
İYİ Parti’nin Denizli İl Başkanlığı için 3 isim

İYİ Parti’nin Denizli İl Başkanı önümüzdeki hafta ortasına kadar açıklanacak. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Yasin Öztürk, genel merkeze il başkanlığı için 3 isim bildirildiğini, bu isimlerden birisinin kadın olduğunu belirtti.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Yasin Öztürk, D20HABER’e yaptığı açıklamada, Denizli İl Teşkilatı’nı oluşturma hazırlıklarının devam ettiğini, öncelikle il başkanının atanacağını, bu konudaki çalışmaların tamamlanıp genel merkeze bildirimde bulunulduğunu söyledi.

Haberin DevamıReklam




Şu ana kadar 36 il başkanı açıklandığını anımsatan Öztürk, “Denizli İl Başkanlığı için 3 isim belirledik. İsimlerden birisi 2 yıldır bizimle birlikte mücadele eden arkadaşımız. Bir adayımız da bayan. ‘Hayır, bunlar olmasın, bugüne kadar hiçbir siyasi partide görev almamış bir isim istiyoruz’ denilirse, üçüncü adayımız da o talebi karşılayacak bir arkadaşımız” dedi.

İl başkanı atamasının oluşacak konsensüse uygun yapılacağını vurgulayan Öztürk, “il başkanı ne zaman açıklanacak?” sorusuna “Son aşamaya gelindi. 15 Kasım’a kadar İYİ Parti Denizli İl Başkanı açıklanacak” yanıtını verdi.