Berberoğlu, Pamukkale Belediyesi çalışanlarını kapıda karşıladı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu, Pamukkale Belediyesi çalışanlarını kapıda karşıladı

Berberoğlu, Pamukkale Belediyesi çalışanlarını kapıda karşıladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2024 Salı - 14:22Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba - 09:51
Berberoğlu, Pamukkale Belediyesi çalışanlarını kapıda karşıladı

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, güne Pamukkale Belediyesinde başladı. Belediye çalışanlarından önce belediyenin giriş kapısına gelen Berberoğlu, personeli “günaydın” diyerek karşıladı ve kartvizitlerini verdi.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları için mahallelere gitmeden önce sabahın ilk ışıklarında YSE Kavşağı’ndaki Pamukkale Belediyesi hizmet binası önüne geldi. Mesaiye gelen belediye çalışanlarını kapıda karşılayıp “günaydın” diyen Berberoğlu, ulaşılabilir başkan olacağının mesajını verdi. Bunun için de kişisel telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitler dağıttı.

 

“ULAŞILABİLİR, PERSONELİYLE BARIŞIK BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Berberoğlu, emeğin ve alın terinin kutsal olduğunu, belediye personeli emekçilerin haklarını daha çok alacağını, seçimi kazanması halinde hiçbir belediye çalışanın iş kaygısı yaşamayacağını vurgulayan Türkay Berberoğlu, şunları söyledi:

“Pamukkale Belediyesinde görevli personelin yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Sabahın ilk ışıklarında onları kapıda karşılamak ‘günaydın’ demek, işlerinde ‘kolaylık ‘ dilemek için buradayım. Denizli’nin makam kapısı olmayan, en ulaşılabilir, personeliyle barışık belediye başkanı olacağım.
İlçe sakinlerimizin huzurunun, mutluluğunun, kusursuz belediye hizmetlerine kavuşmasının, gece gündüz halka hizmetkar olmamın garantisi ben olacağım. Seçim çalışması için gittiğim mahallelerde benden istenilenleri de asla unutmadım. Başkan seçildiğimde 1 Nisan sabahı mahallelere hizmetin adeta yağmaya başlayacağına hep birlikte şahit olacağız. Bunun sözünü aylar öncesinden Türkay Berberoğlu sözü olarak ben verdim.

“SÖZ VERİP UNUTANLARDAN OLMADIM”

Beni çok samimi karşılayan büyük destek gösteren belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizi hep birlikte yükselteceğiz. ‘Ben’ değil, ‘biz’ olacağız. Her şeyin en güzelini hak eden Pamukkale ve ilçe sakinlerimize özlediği istediği yıllardır beklediği belediye hizmetlerini de hap birlikte biz sunacağız. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak.”

“CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

Kendisinin uzman veteriner hekim olduğunu bu yüzden hazırladığı 41 proje içinde sokak hayvanlarına ayrı bir önem verdiğine dikkati çeken Türkay Berberoğlu, “Belediyemiz bünyesinde Türkiye'deki en kapsamlı sokak hayvanı tedavi- bakım -rehabilitasyon merkezini kuracağız. Tüm Denizli’yi kapsayacak şekilde sokak hayvanları için mobil veterinerlik ve ambulans hizmeti vereceğiz. Mama üretimi yapılarak, sokak hayvanları için mama ücretsiz dağıtılacak. Sokak hayvanı sahiplendirme birimi oluşturulacak. Tüm mahallelerde otomatik suluk ve yem otomatları kurulacak. Türkay Berberoğlu olarak söz veriyorum” diye konuştu.