İYİ Parti’den “Çocuklarımız Üşemesin” kampanyası – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’den “Çocuklarımız Üşemesin” kampanyası

İYİ Parti’den “Çocuklarımız Üşemesin” kampanyası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Kasım 2020 Perşembe - 15:53Güncelleme: 26 Kasım 2020 Perşembe - 15:53
İYİ Parti’den “Çocuklarımız Üşemesin” kampanyası

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı “Çocuklar Üşümesin” kampanyasıyla ihtiyaç sahibi 300 dolayında öğrenciye mont yardımı sağladı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “Çocuklar Üşümesin” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencileri belirlemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aktepe Mahallesi’ne giden ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı.

İhtiyaç sahibi çocuklara olanakları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden Akışık, “Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi ve geleceğe umutla bakması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Denizli’de bir çocuğun bile üşümesini istemiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ederek gerekli yardımları yapıyoruz. Montu olmayan yaklaşık 300 çocuğumuza mont yardımı yaptık. Yardımlarımızı sürdüreceğiz. Buradan tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza sesleniyorum. Sizlerden ricamız bu kampanyayı benimsemeniz, destek vermeniz. Havalar daha fazla soğumadan, kış gelmeden bu iyilik kampanyasını birlikte büyütelim, yeter ki çocuklar üşümesin” açıklamasını yaptı.