İYİ Parti’de ilk aday adayları Pamukkale ve Sarayköy’den – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’de ilk aday adayları Pamukkale...

İYİ Parti’de ilk aday adayları Pamukkale ve Sarayköy’den

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2023 Perşembe - 22:56Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe - 23:02
İYİ Parti’de ilk aday adayları Pamukkale ve Sarayköy’den

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti’de sıcak gelişme. Genel Başkan Meral Akşener ile görüşen Türkay Berber Berberoğlu ve Ahmet Çelikak, aday adaylıklarını ilan etti. Berberoğlu Pamukkale’den, Çelikak ise Sarayköy’den aday adayı oldu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı almasının ardından, aday adaylığı konusunda ilk açıklamalar Denizli’den geldi. Genel merkezde Milletvekili Yasin Öztürk ve İl Başkanı Nihan Cihan Özden ile birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşen Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu ve Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Çelikak, aday adaylıklarını açıkladı.

Akşener, birlikte fotoğraf çekimi yapılan ziyarette Berberoğlu ve Çelikak’a hayırlı olmasını diledi.

Bu gelişmenin ardından görüştüğümüz Berberoğlu, “Yerel seçimlerle ilgili takvim henüz partimizde resmi olarak başlamadı. Dolayısıyla şu anda aday adaylığımızı Sayın Genel Başkanımızın huzurunda açıklamış olduk” dedi.

ÖZTÜRK’ÜN PAYLAŞIMI

Bu gelişmenin ardından Öztürk, “Bugün Denizli il başkanınız ve ilçe başkanlarımızla birlikte
Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Pamukkale ve Sarayköy ilçe başkanlarımız, belediye başkan aday adaylıklarını beyan ettiler. Hayırlı olsun, Rabbim mahçup etmesin” paylaşımını yaptı.

İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞININ PAYLAŞIMI

Berberoğlu ve Çelikak’ın aday adaylığını açıkladığı ziyaretle ilgili İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan paylaşımda da “Genel Başkan Meral Akşener ziyaret edilirken, 2024 yerel seçimlerinde Pamukkale ilçesi Türkay Berberoğlu ve Sarayköy ilçesi Ahmet Çelikak aday adaylıklarını açıkladılar. Açıklamanın üzerine Genel başkanı Meral Akşener tam destek verdi” ifad7eleri kullanıldı.