İYİ Parti’de il başkanı yeniden Hasan Akgün oldu – D20Haber
21.06.2025, Cumartesi
22 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’de il başkanı yeniden Hasan...

İYİ Parti’de il başkanı yeniden Hasan Akgün oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Eylül 2019 Salı - 16:37Güncelleme: 3 Eylül 2019 Salı - 17:16
İYİ Parti’de il başkanı yeniden Hasan Akgün oldu

İYİ Parti’de beklenen oldu ve Hasan Hüseyin Bozkurt’un istifasının ardından il başkanlığına Hasan Akgün atandı.

İYİ Parti teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın “Siyasi partiler Kanunu’nun 19’uncu maddesi atfıyla İYİ Parti tüzüğünün 26’ncı ve 49’uncu maddelerine uygun olarak verilen 16/082019 tarih ve 2018/7 sayılı Genel İdare Kurulu kararı gereğince Denizli İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri listesini hazırlayıp sunması için Hasan Akgün’ün yetkilendirilmesi hususunu arz ederim” önerisi, Genel Başkan Meral Akşener tarafından onaylandı.

Haberin DevamıReklam




Bu kararla, yerel seçim döneminde adaylık için istifa eden Akgün, yaklaşık 9 ay sonra yeniden il başkanlığına dönmüş oldu.

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.