İYİ Parti’de Demirci adaylığını açıkladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’de Demirci adaylığını açıkladı

İYİ Parti’de Demirci adaylığını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ocak 2020 Cumartesi - 13:11Güncelleme: 18 Ocak 2020 Cumartesi - 13:11
İYİ Parti’de Demirci adaylığını açıkladı

İYİ Parti'de, yerel seçimlerin ardından görevinden ayrılan Hakan Demirci, Merkezefendi İlçe Başkanlığına kongreyle dönmek için adaylığını açıkladı.

Hakan Demirci, İYİ Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısıyla Merkezefendi İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve partililer katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, yaptığı konuşmada, adayların erdemli çalışmalar yapmak ve partiyi bir üst kademeye taşımak için siyasetin ateşten gömleğini giymeye talip olduğunu söyledi. Akgün, sözlerini "İyi olan kazanır" diyerek tamamladı.

DEMİRCİ: ÇIRAKLIK DÖNEMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİK

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Hakan Demirci ise, Merkezefendi ilçesini toparlamak, kucaklamak ve akıl ile yönetmek üzere göreve talip olduğunu ifade etti.

Merkezefendi'de İYİ Parti'yi birinci parti yapmak için görev istediklerini kaydeden Demirci, "Yapılacak yerel ve genel seçimlerde Merkezefendi'de birinci parti olamaya, partimize kazandırmaya talibiz. İlk günkü heyecanla çalışmayı sürdüreceğiz. Bunun karşılığını ve ödülünü yerel seçimde sandıkta aldık. Çıraklık dönemi bitti, ustalık döneminde başarılarımızı sürdürmek istiyoruz, bunun için görev istiyoruz" dedi.