Berberoğlu, kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu, kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

Berberoğlu, kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Eylül 2023 Pazar - 13:16Güncelleme: 17 Eylül 2023 Pazar - 13:17
Berberoğlu, kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, muhtarlara kahvaltı verdi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için yavaş yavaş siyasi partilerde hareketlilik gözlenirken, aday olmak isteyenler de niyetlerini yakın çevresiyle paylaşmanın ötesinde kamuoyuna da duyurmaya başladı. Bu isimlerden birisi de İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu oldu.

Milletvekili Yasin Öztürk ve İl Başkanı Nihan Cihan Özden ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen Berberoğlu, aday adaylığını bu şekilde ilan etti.

MUHTARLARA KAHVALTI

Aday adaylığı nedeniyle 28 Kasım 2022'de yapılan kongrede seçildiği ilçe başkanlığı görevini bırakmaya hazırlanan Berberoğlu, ilçedeki muhtarlar ile verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya İYİ Parti Pamukkale Belediye Meclisi Grup başkanvekili İlmi Köse de katıldı.

Berberoğlu, muhtarlara "Göreve geldikten sonra sizleri ziyaret etmeye, sizlerle bir arada olmaya çalıştım. Muhtarların önemini ben çok iyi biliyorum. Çünkü Pamukkale’nin 61 mahallesiyle 26 ilden daha büyük nüfusa sahip bir belediye olduğunu biliyoruz. Bazı mahallelerimiz hem nüfus hem seçmen sayısı olarak birçok ilçemizden daha fazla" dedi.

"MUHTARLAR ÖNEMLİ"

Muhtarların önemli görevi yerine getirdiğini vurgulayan Berberoğlu, "Muhtar bizim için temsil ettiği mahalledeki en güçlü amir. Bu kahvaltıda siyasi propaganda ve konuşma olmayacak. Kahvaltını tek sebebi siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmek, sizleri daha iyi tanımak" dedi.

İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AYRILIYOR

Berberoğlu, yaklaşık 9 aydır sürdürdüğü Pamukkale İlçe Başkanlığı görevini aday adaylığı nedeniyle bu ay sonu itibariyle bırakacağını sözlerine ekledi.