Berberoğlu: Biri geç, ikiyi seç – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu: Biri geç, ikiyi seç

Berberoğlu: Biri geç, ikiyi seç

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2024 Pazartesi - 16:35Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi - 17:11
Berberoğlu: Biri geç, ikiyi seç

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına beyaz cennet Pamukkale altında bulunan Kocaçukur bölgesinde devam etti. Gölün çevresinde vatandaşlarla sohbet eden Berberoğlu, projelerini anlattı, yerel seçimde destek istedi. Berberoğlu, seçmenlere “Oy pusulasında İYİ Parti ikinci sırada. Onun için biri geç, ikiyi seç’ diyoruz” sözleriyle seslendi.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli’nin ve Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Pamukkale travertenleri altında bulunan Kocaçukur’daki göl çevresinde dinlenen vatandaşlarla bir araya gelen Türkay Berberoğlu, projelerini anlattı, yerel seçimde destek istedi.

 

Berberoğlu, seçmenlere “31 Mart 'taki seçim toyumuza tüm ilçe sakinlerimizi davet ediyorum. Oy pusulasında İYİ Parti ikinci sırada. Onun için biri geç, ikiyi seç’ diyoruz” dedi.

Pamukkale Mahallesi içindeki esnafları da ziyaret eden Berberoğlu, ilçenin turizmden daha fazla pay alması bölgenin daha da hareketlenmesi için hazırladığı projelerini anlattı. Berberoğlu, başkan seçilmesi halinde en ulaşılabilir belediye başkanı olacağıyla ilgili üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini de dağıttı.

EV ZİYARETLERİ YAPTI

Tekke Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldıktan sonra, Kayhan Mahallesi’nde iftar sonrası ev ziyaretleri yapan Berberoğlu, ‘’10 yıldır istediği belediye hizmetini alamayan Pamukkale ilçesinde, ilçe sakinleri artık değişim istiyor. İlçe sakinlerimiz artık paralarının çarçur edilmesini, göstermelik projelere milyonların gömülmesini istemiyor. Onun için bende diyorum ki Pamukkale ilçesini tarım, turizm, tekstil ve Türkay Berberoğlu olmak üzere 4T’nin kurtarabilir.

Türkiye’deki 26 ilden daha büyük 61 mahallenin bağlı olduğu Pamukkale ilçesinde ayağı yere basan ilçe sakinlerimizin cepleri, tencerelerini, mutluluklarını, huzurlarını ve güvenliklerini sağlayacak projelerimizle geliyoruz. Oy pusulasında İYİ Parti ikinci sırada. Onun için biri geç, ikiyi seç’ diyoruz. Artık Pamukkale Belediyesi'nin imkânları halk için kullanılacak. Şeffaf belediyecilik için çok az kaldı. Pamukkale ilçesi şehrin örnek ilçesi olacak. İYİ’ler kazanacak, Pamukkale ve ilçe sakinleri kazanacak” diye konuştu.