Berberoğlu: Üçgen Çarşısı sorununu çözeceğim – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu: Üçgen Çarşısı sorununu çözeceğim

Berberoğlu: Üçgen Çarşısı sorununu çözeceğim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2024 Pazartesi - 17:28Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi - 17:28
Berberoğlu: Üçgen Çarşısı sorununu çözeceğim

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 7 yıl önce yıkılan Üçgen Çarşısı’nın bulunduğu alanda yaptığı açıklamada, “Burası yıkılalı kaç yıl oldu? Verilen sözler hala yerine getirilmedi. Yıllardır çözülmeyen Üçgen Çarşısı kör düğümüne de ben çözeceğim” dedi

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına Zeytinköy Mahallesi’nde devam etti. Zeytinköy Mahallesinde de İYİ belediyeciliği ve her mahalleye eşit hizmet götürmekle ilgili hazırladığı 41 projesini anlatan Berberoğlu, mahalle sakinlerinden yerel seçimde destek istedi.

“ÜÇGEN ÇARŞISI SORUNU TARİH OLACAK SÖZÜNÜ” VERDİ

Berberoğlu’nun bir sonraki durağı 30 bin metrekare alan üzerine 1988 yılında yapılan, 3 blok ve 650 dükkandan oluşan, 16 Ekim 2017 tarihinde de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılan Üçgen Çarşısı’nın bulunduğu alan oldu.

Burada açıklama yapan Berberoğlu, “Burası yıkılalı kaç yıl oldu.? Hangi amaçla yıkıldı kimse bilmiyor. Burası mezbelelik alan hale getirildi. Ancak verilen sözler hala yerine getirilmedi. Bunu herkes görsün. Bu işin takipçisi olacağım. 1 Nisan’dan itibaren Pamukkale ilçemizde yarım kalan hizmet, yarım kalan yol yapımı, yarım kalan proje, reklam için temeli atılıp çürümeye terk edilen hiçbir proje kalmayacak. Pamukkale ilçesi sakinlerinin bir kuruşları bile heba edilmeyecek. Halkın emanetine kesinlikle sahip çıkılacak. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak. Türkay Berberoğlu sözü” dedi

PROJELERİ BEĞENİLDİ

Gittiği mahallelerde seçmenden gelen sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, hazırladığı 41 projeyi de tanıtmaya devam ediyor. Berberoğlu, “Denizli’nin en ulaşılabilir belediye başkanı ben olacağım. Ayda bir gün değil haftanın her günü başkanlık kapısı halka açık olacak. Mesai bitse bile, vatandaşın işi bitmeden belediyeden ayrılmayacağız. Arayan herkesin ulaşabileceği ve cevap alacağı çağrı merkezi oluşturulacağız” diye konuştu..

Projelerin ilçe halkıyla birlikte hayata geçirileceğini söyleyen Berberoğlu, “1. derece deprem bölgesinde olmamız nedeniyle öncelikle afet ve acil durum birimi oluşturulacak. İlçedeki tüm binaların depreme dayanıklılık kontrolleri ücretsiz yapılacak. Mahallelerimizde parkların içine afet ve acil durumlar için ekipmanların içinde olduğu konteynırların yerleştirilecek ve bununla ilgili kurslar verilecek. Tüm mahalle pazarları deprem ve afetlerde geçici konaklama hizmetleri vereve şekilde restore edilecek. Depreme dayanıklılık kontrollerinin ücretsiz yapımından sonra, kontrolü yapılan binaların sahiplerinin rızaları sonucunda toplu konut projesine dahil edilmeleri sağlanacak. Bu projelerin hepsini sizlerle birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Umaşılabilir belediye başkanı olacağı sözünü yineleyen Berberoğlu, vatandaşlara üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini dağıttı.