Berberoğlu: Sanayinin derdine derman olunacak – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu: Sanayinin derdine derman olunacak

Berberoğlu: Sanayinin derdine derman olunacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2024 Cumartesi - 17:45Güncelleme: 16 Mart 2024 Cumartesi - 17:46
Berberoğlu: Sanayinin derdine derman olunacak

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına 3. Sanayi Sitesi’ni ziyaretle sürdürdü. Berberoğlu, ekonominin bel kemiği küçük esnafa her zaman destek olacaklarını vurguladı.

Ziyaret ettiği 3. Sanayi Sitesi’nde girilmedik dükkân, sıkılmadık el bırakmayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, küçük esnafa belediye olarak her zaman destek olacakları sözünü verdi.

 

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte sanayi esnafına hayırlı işler dileyerek, sorunları, isteklerini ve önerilerini dinleyen Berberoğlu, 3. Sanayi Sitesi esnafının büyük bölümünün Pamukkale ilçesinde ikamet ettiğini, çalışmak için 3. Sanayi’ye geldiğini belirtti.

İlçe ekonomisinin bel kemiği küçük esnafın daha güzel ortamlarda çalışıp daha çok kazanması için projelerinin de hazır olduğunu, sanayi esnafına da ulaşılır başkanı olacağını ifade ederek, üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini dağıttı. Yerel seçimde sanayi sitesi esnafının da desteğini istedi.

“SANAYİDE DURUM İÇLER ACISI”

Sanayi sitesi esnafının ağır kiralardan, eleman bulamamaktan, yüksek su faturalarından, site içindeki yolların ve sokakların belediye hizmetlerinden yoksun olduklarıyla ilgili şikâyetlerini dile getirdiklerini kaydeden Berberoğlu, şöyle konuştu:

“Yoğunlukla Pamukkale’de ikamet eden ve 3. Sanayide iş yeri olan küçük esnafımızı dinledik. 31 Mart’ta halkın desteğiyle yetkiyi aldığımızda, belediye hizmetleri olarak tüm vatandaşlarımızın yanında olacağımızı, belediyenin gücü dahilinde sorunlara çözüm odaklı yaklaşacağımızı anlattık. Sanayici esnafımıza projelerimizden bahsettik. Çöp torbası dağıtımı aralıksız devam edecek. Halk ekmek ilçenin tamamına yayılacak.

Pamukkale İlçemizde işsizliği azaltacağız. İş arayan vatandaşlarımız ile işverenlerimizi belediyemize bağlı iş ve işçi bulma biriminde buluşturacağız. İş arayanlar için ücretsiz sunacağımız iş edindirme kurslarını bitiren vatandaşlarımıza referans olarak daha kolay iş bulmalarını sağlayacağız. Asla söz verip te unutan başkanlardan olmayacağız. İşyerlerinde beni büyük sevgiyle ve ilgiyle karşılayan emekçilerime teşekkür ediyorum. Hepsine kolaylıklar, bol kazanç diliyorum. İYİ’ler kazanacak inşaallah.”