Berberoğlu: Mezbaha ve mandıra yeniden açılacak, ucuz et ve süte ulaşılması sağlanacak – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu: Mezbaha ve mandıra yeniden açılacak,...

Berberoğlu: Mezbaha ve mandıra yeniden açılacak, ucuz et ve süte ulaşılması sağlanacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2024 Cuma - 16:43Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma - 16:45
Berberoğlu: Mezbaha ve mandıra yeniden açılacak, ucuz et ve süte ulaşılması sağlanacak

Gözler Mahallesi’nde kurulan pazaryerine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Pamukkale Belediye mezbahası ile mandırasının yeniden açılarak halkın ucuz et ve süte ulaşması sağlanacağı vaadinde bulundu.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde Gözler Mhaallesi’nde kurulan pazaryerine gitti. 

PROJELERİNİ ANLATTI

Mahalle sakinlerine hazırladığı 41 projesiyle ilgili bilgiler veren Berberoğlu, “İlçemizin en uzak mahallelerinden biri olan Gözler’ de pazar çok erken saatte kuruluyor. Biz de sabah 06.00’da hem pazaryerindeki esnafla, hem de mahalle sakinlerimizle bir arada olmak için Gözler’e geldik. Pazarcılarımızdan, esnafımızdan ve mahallelimizden seçimde destek istedik. Ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu ramazan imsakiyelerimizi dağıttık” dedi.

“KAZANAN PAMUKKALE OLACAK”

Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerini de ziyaret eden Berberoğlu, seçmenle buluştuğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı:

“Projelerimi anlatıp destek istedim. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan pazarcı esnafımıza ve mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak”

ATIK TOPLAMA MERKEZİ’NE ZİYARET

Pamukkale Belediyesi Atık Toplama Merkezine de uğrayarak personele kolaylıklar dileyen Berberoğlu, çalışanlara 5 yıl mutlu huzurlu bir çalışma zamanı geçireceklerinin sözünü verdi.

RAKİBİNİN VAATLERİNE DEĞİNDİ

Bir rakibinin halk ekmek ve çöp poşeti vaatlerine değinen Berberoğlu, “İttifak adayı yaşanan hayat pahalılığını, dar gelirlinin ve emeklinin asgari ücretlinin sıkıntısını anlamış ki halk ekmek açacağını söylemiş. Çöp poşeti dağıtacaklarını da söylemiş. Pamukkale ilçesinde zaten çöp torbası dağıtılıyordu, ama çöp torbası dağıtımını durdurdular” ifadelerini kullandı.

Berberoğlu, göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeleri ise şöyle sıraladı:

•Pamukkale Belediye mezbahası ve mandırası yeniden açarak halkın ucuz et ve süte ulaşması sağlanacak.
• Daha kapsamlı ve büyük balık hali yapılacak.
•Pamukkale Seyir Tepesi olarak değil aynı zamanda bilim tepesi olarak düzenlenecek.
•Pamukkale Kayı Obası kurulacak. Yörük festivalleri bu obada düzenlenecek.
•Geleneksel sporlar alanları kurulacak.
•Atçılık, okçuluk sporları için kurslar düzenlenecek.
•Yılın 365 günü yemek çadırı kurulacak. Denizlili esnaf ve hayır severlerimizin katkıları bu alana yönlendirilecek.
•Pamukkale poligon ve trap atış sahası kurulacak.
•Bakkal ve fırıncılar odası ile ortak olarak halk ekmek uygulaması faaliyete geçirilecek belediyeye ait binlerce dönüm tarım arazisine buğday ekilerek elde edilen mahsülle belediye fırını desteklenecek.