Berberoğlu: İş arayanlar ile işverenleri belediye bünyesinde buluşturacağız – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu: İş arayanlar ile işverenleri belediye...

Berberoğlu: İş arayanlar ile işverenleri belediye bünyesinde buluşturacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2024 Pazartesi - 17:34Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi - 17:34
Berberoğlu: İş arayanlar ile işverenleri belediye bünyesinde buluşturacağız

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret eden İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, projelerini anlatarak yerel seçim için destek istedi. Berberoğlu, seçilmesi halinde belediye bünyesinde iş arayanlar ile işverenlerin buluşacağı birim kuracaklarını söyledi.

İYİ Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğluseçim çalışmalarına Organize Sanayi Bölgesi’nde devam etti. İlk olarak Zimek Makina'yı ziyaret eden Berberoğlu, Zimek Makina Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı' da olan Mehmet Sarı ve fabrika çalışanlarına projelerini anlattı.

 

İSTEKLERİ DİNLEDİ

Nesa Tekstil, Elteksmak Makine, Tan Tekstil ve TRK Tekstil fabrikasında da yöneticiler ve çalışanlarla bir araya gelen Berberoğlu, en kolay ulaşılabilir başkan olacağının işareti olan telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini ve projelerinin bulunduğu broşürünü dağıttı. Fabrika işçileriyle sohbet eden Berberoğlu, istek ve beklentileri dinlerken, yapılmayan, yarım bırakılan, halkın şikayetçi olduğu tüm belediye hizmetlerini seçildikten sonra en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağını söyledi.

ÇÖP TORBASI VE HALK EKMEK VURGUSU

Görevi devralması halinde çöp torbası dağıtımıyla ilgili sorunu çözeceğini, halk ekmek büfelerini ilçenin dört bir yanına yayacaklarını anlatan Berberoğlu, belediyenin tüm imkânlarının halk için kullanılacağını dile getirdi.

"İŞÇİLERİ İŞVERENLERLE BULUŞTURACAĞIZ"

Çalışan annelere yönelik projelerini anlatan Berberoğlu, kreş, vardiyalı kreş, etüt merkezleri ve çocuklar için oyun alanları oluşturarak sıkıntıların bir nebze de olsa azaltacaklarını aktardı. Berberoğlu, şunları söyledi:

“Çalmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz. Pamukkale İlçemizde işsizliği azaltacağız. İş arayan vatandaşlarımız ile işverenlerimizi belediyemize bağlı iş ve işçi bulma biriminde buluşturacağız. İş arayanlar için ücretsiz sunacağımız iş edindirme kurslarını bitiren vatandaşlarımıza referans olarak daha kolay iş bulmalarını sağlayacağız.

İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri için düzenli olarak ücretsiz süt dağıtımı yapacağız.

Pamukkale Belediyesi Başkanlık makamında, vatandaşımızla aramızda kapılar olmayacak. Artık Pamukkale Belediyesinde sorunlara çözüm bulmak için torpil aranmayacak. Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek. Şeffaf belediyecilik için çok az kaldı. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak.”