Berberoğlu’ndan çalışan ailelere kreş sözü – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Berberoğlu’ndan çalışan ailelere kreş sözü

Berberoğlu’ndan çalışan ailelere kreş sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2023 Cuma - 09:05Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma - 09:06
Berberoğlu’ndan çalışan ailelere kreş sözü

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, güne işçi yoğunluğu olan Pınarkent Mahallesi’nde başladı ve çalışan aaileleri mutlu edecek “kreş” sözünü verdi.

Çalışan annelerin en büyük problemlerinden birisi, mesaide oldukları saatlerde çocukların bakımı. Kreş ve benzeri yerlerin ücretlerinin yüksek olmasından yakınan çalışan kadınların umudu yerel yönetimler.

Belediyenin hizmete sunacağı kreşin yaşadıkları soruna çözüm olacağını dile getiren aileler, bu konudaki beklentilerini Pınarkent Pazar Yeri ziyaretiyle güne başlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkanı Türkay Berberoğlu’na iletti.

Çalışan ailelerin kreş talebine “görevi bize verdiğinizde gerekeni yaparız” diyen Berberoğlu, “Sabahın ilk ışıklarıyla Pınarkent Mahallemizdeki pazar yerine ziyarette bulunduk. Bu mahallemizin en önemli sorunu, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışan ailelerimizin kreş ihtiyacı. Görev bize nasip olursa söz verdik, kreşi yapacağız. Rotamız net, pusulamız millet, hedefimiz Pamukkale” dedi.