Akışık’dan AK Parti’ye miting göndermesi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Akışık’dan AK Parti’ye miting göndermesi

Akışık’dan AK Parti’ye miting göndermesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2021 Salı - 09:07Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı - 09:07
Akışık’dan AK Parti’ye miting göndermesi

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, hafta sonundaki miting ile iktidara gereken yanıtın verildiğini ifade ederken, iktidara da “kıyıdan, köşeden mitingi gizlice takip eden AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile AK Partililere teşekkür ediyoruz” göndermesinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, yazılı açıklamasında, 20 Kasım Cumartesi günü düzenlenen Denizli mitinginde Meral Akşener’i dinlemek için 30 bin dolayında kişinin 29 Ekim Bulvarı’ndaki alanı doldurduğunu, gösterdikleri ilgiden dolayı Denizlililere teşekkür ettiklerini belirtti. Akışık, iktidar mensuplarının mitingi izlediğini öne sürerek, “AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve takip eden AK Partililer, sizlere de teşekkür ediyoruz” göndermesini yaptı.

“DENİZLİ, YİNE ÇOBAN ATEŞİNİ YAKTI”

Denizli halkı yaşanan olumsuz senaryoları gördüğünü kaydeden Akışık, “Beş sene önce yaptığı gibi, yine çoban ateşini Denizli’den yakmıştır. Beş sene önce çıkılan bu yolda bizi yalnız bırakmamış, bugünde aynı coşku ve heyecanla yanımızda olmuştur. Görev alan abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz görevlerini bu kısacık sürede olağanüstü çabalarıyla yerine getirmiş, olmaz denileni oldurmuş, yapılmaz denileni yapmıştır” ifadelerini kullandı.

“Miting heyecanımız gövde gösterisine dönüşmüş, genel başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde iktidara gereken yanıt verilmiştir. Umutlarımız yeniden yeşermiş, heyecanımız misliyle artmıştır” diyen Akışık, sözlerine şunları ilave etti:

“Denizlili vatandaşlarımızla omuz omuza yürüyeceğimiz bu yolda ilk adım atılmıştır. Öyle ki miting meydanına gelemeyen iktidar sahipleri bile kıyıdan köşeden saklı gizli bizi seyretmiş, söylediklerimize kulak vermiştir. Bu coşkuyu uzaktan da olsa size yaşatmanın onurunu yaşıyor, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e, görev yapan vekillerimize, mitinge katılanlara, katılamayıp gönlü bizimle olan tüm vatandaşlarımıza, partililerimize, bizimle bu yolu yürüyen tüm Denizli halkına teşekkürü borç bilirim. Bizi uzaktan seyredip gıpta edenlere ayrıca teşekkür ederim.”