İYİ Parti İl Başkanlığına Yasin Öztürk atandı – D20Haber
24.05.2024, Cuma
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti İl Başkanlığına Yasin Öztürk...

İYİ Parti İl Başkanlığına Yasin Öztürk atandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2017 Cuma - 19:48Güncelleme: 10 Kasım 2017 Cuma - 19:48
İYİ Parti İl Başkanlığına Yasin Öztürk atandı

İYİ Parti'nin Denizli İl Başkanlığına partinin kurucu üyesi Yasin Öztürk getirildi. Öztürk, atmadan sonraki ilk açıklamasında "birlik-beraberlik ve ekip çalışması" mesajını verdi.

İYİ Parti’de il başkanlığı sürecinde sürpriz bir gelişme yaşandı. D20haber.com’a yaptığı açıklamada, genel merkeze 3 isim bildirdiğini söyleyen Yasin Öztürk, sürpriz bir şekilde kendisi il başkanlığına atandı. Öztürk, atamayı duyurduğu açıklamasında şunları kaydetti:

Güzel Denizli’mizin İYİ Parti Kurucu İl Başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmiş olması beni son derece onurlandırmıştır. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ismini saymakla bitiremeyeceğim Denizli İYİ Parti gönüllülerine teşekkür ederim. İYİ Parti’ye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı eksiksiz kucaklayacağımdan emin olun.

Haberin DevamıReklam




Siyasette başarı tek başına olmaz, olamaz. Tüm arkadaşlarla hep birlikte takım ruhu ile partimizin Denizli’de başarılı olabilmesi için gece-gündüz durmadan çalışacağız. Denizli’de ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Öncelikle partimizin il yönetimi teşekkül edecektir. Akabinde ilçe teşkilatı başkanları belirlenip, ilçe yönetimleri oluşturulacaktır ve sonrasında partimizde üye kayıtları başlayacaktır.

Olası bir erken seçime hazırlıklı olabilmek için hızlı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayacağız. Hedefimiz ilk yerel seçimlerde Denizli’mizin tüm ilçelerinde İYİ belediyeler, ilk genel seçimlerde Denizli’de birinci parti yapmaktır. Her Denizlili vatandaşımızın İYİ olması için yılmadan, yıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm gücümüzle çalışacağız.”