İYİ Parti Milletvekili Öztürk’ün dikkat çeken paylaşımı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti Milletvekili Öztürk’ün dikkat çeken...

İYİ Parti Milletvekili Öztürk’ün dikkat çeken paylaşımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2023 Perşembe - 22:30Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe - 22:38
İYİ Parti Milletvekili Öztürk’ün dikkat çeken paylaşımı

Millet İttifakı’nda aday açıklaması 6 Mart Pazartesi gününe bırakılırken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Öztürk, sosyal medya hesabından “Apoletlerini sök dedik sana” paylaşımı yaptı.

Altılı masanın, ikinci turdaki son toplantısı Saadet Partisi ev sahipliğinde yapıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Toplantıyla ilgili 6 partinin genel başkanlarının imzasını taşıyan ortak açıklamada, "Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların, partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı, 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyuyla paylaşmak üzere, Saadet Partisinin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz" denildi.

CHP VE İYİ PARTİ’DE HAREKETLİLİK

Toplantının ardından CHP ve İYİ Parti’de hareketlilik yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kurmaylarıyla bir araya geleceği duyuruldu.

ÖZTÜRK’ÜN PAYLAŞIMLARI

CHP ve İYİ Parti’de bu gelişmeler yaşanırken, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün Twitter hesabından yaptığı iki paylaşım dikkati çekti. Öztürk, ilk paylaşımında “Bazen gerçek komutan olmak için, apoletlerden vazgeçmek gerekir. Karşımıza,kim dikilirse dikilsin; Önümüze,ne çıkarsa çıksın; Bizim itirazımız, bizim mücadelemiz, dün de aynıydı,bugün de aynı” ifadelerini kullandı.

Öztürk, siyasi kulislerin iyice çalkalandığı saatlerde bir paylaşım daha yaptı. Öztürk, bu paylaşımında “Apoletlerini sök dedik sana…” ifadesine yer verdi.