Milletvekili Öztürk ile gazeteci Şener birbirine girdi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Milletvekili Öztürk ile gazeteci Şener birbirine...

Milletvekili Öztürk ile gazeteci Şener birbirine girdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2019 Pazar - 14:51Güncelleme: 25 Kasım 2019 Pazartesi - 09:29
Milletvekili Öztürk ile gazeteci Şener birbirine girdi

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile gazeteci Nedim Şener, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla birbirine girdi. Taraflar birbirlerine ağır hakaret ve küfür içeren ifadeler kullandı.

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ile gazeteci Nedim Şener arasındaki tartışmanın fitilini, Şener’in meslektaşı Murat İde ile karşılıklı yazışmasında kulllandığı “İP” kısaltması neden oldu. İP kısaltmasının kullanılması İYİ Partililerin en hassas olduğu konuların başından geldiğinden, Öztürk de bu tartışmaya dahil oldu.

Şener’in İde’ye “İP’nin soytarısı @Murat_ide niye rahatsız oldun, Talat Atilla bile yalanın kaynağı CHP’liler dedi, sen de bu senaryonun parçası mısın?” diye yazmasına Öztürk, “İp ne? Kendin birilerine soytarılık yapıyor olmalısınki, herkesi kendin gibi sanıp çamur atıyorsun.Sen kimin soytarısısın?” sözleriyle tepki gösterdi.

•İYİ Partili Öztürk, küfürlü paylaşım için özür diledi

Bu soruya Şener “İP ne diye soruyor, AKP gibi CHP gibi MHP gibi parti kısaltması. Ha bir de senin yazdığın gibi İp var, o da senin gibi kuklaları oynatmaya yarar” karşılığını verince Öztürk’ten “? Var diye soru sorduğumu sandın. Şimdi direk söylüyorum İp ne , Ağababalarına bile İYİ demeyi öğrettik , sana da bir gün İYİ demeyi s .. s.. öğreteceğiz” yanıtı geldi.

Tartışmanın devamında Şener “Parti içi eğitimde değilsin. Belki orada eğitimi s.... s.... ile yapıyorsunuz belki. Ama abartmayın sonra ip ne diye sorduklarında utanırsınız” ifadesini kullandı.