İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye fatura yanıtı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye...

İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye fatura yanıtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2022 Pazar - 12:45Güncelleme: 20 Mart 2022 Pazar - 12:48
İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan Zeybekci’ye fatura yanıtı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, elektrik faturalarının yüksekliğinden yakınan Nihat Zeybekci’ye “vatandaş ne yapsın?” yanıtını verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, "Şirketimde 2021 yılı ocak ayında tükettiğim elektrik ile 2022 ocak ayında tükettiğim elektrik aynı, kilovat olarak bakıldığında. Ama fiyat olarak bakıldığında iki katı" açıklaması yapan Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yanıt verdi.

Zeybekci’nin bu defa doğruyu söylediğini belirten Akışık, "Evet, elektrik faturaları çok yüksek. Evet, senin gibi duygusal kazanımları olanlar bile fatura öderken zorlanıyor ki, düşün vatandaş ne yapsın, nasıl geçinsin?” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin terör örgütleriyle yan yana getirilmek istenmesine de tepki gösteren Akışık, “Şunu bil ki, alçak terör örgütleri ile yan yana getirmeye çalıştığın İYİ Partimiz ne Diyarbakır’da megri megri türküleri söyledi ne de partinize büyük travmalar yaşatan İstanbul seçimlerinde terörist başının kardeşine Türkiye’nin milli televizyon kanalının ekranlarını açtı. Haaa dersen ki başka terör örgütü. Onlara da ne isterse veren de biz değiliz. Hasretinden kaçıp gittiği okyanus ötesinden Türkiye’ye davet eden de biz değiliz” dedi.