Denizli İYİ Parti’de şok istifa – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Denizli İYİ Parti’de şok istifa

Denizli İYİ Parti’de şok istifa

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Haziran 2024 Salı - 16:24Güncelleme: 11 Haziran 2024 Salı - 16:48
Denizli İYİ Parti’de şok istifa

İYİ Parti’de şok bir istifa yaşandı. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçen yıl yapılan genel seçim ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde başarısız sonuçlar almasının ardından, İYİ Parti’de Meral Akşener’in genel başkanlığı bırakmasıyla devam eden süreçte istifalar devam ediyor.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden de istifa kervanına katılanlar arasında yer aldı. Özden istifasını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Özden, istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Kuruluşundan bu yana değişik görevlerde bulunduğum Denizli İYİ Parti teşkilatında, önceki dönem il başkanımızın istifası sonrası 2023 yılı Ağustos ayında yönetim kurulu üyelerimizin oylarıyla Denizli İYİ Parti İl Başkanı görevini devraldım.

O tarihten itibaren büyük bir onurla yürüttüğüm il başkanlığı görevimden iş yoğunluğum ve ailevi sebeplerimden dolayı ayrılmak istediğimi il yönetim kurulu üyelerimle ve ilçe başkanlarımla yaptığımız istişare toplantılarında kendileriyle paylaştım.

Haberin DevamıReklam




Teşkilatımızın her birinin ayrılma kararımı üzülerek anlayışla karşıladıklarını bildirmeleri üzerine, kararımı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hasan Toktaş’a ve sayın Genel Başkanım Müsavat Dervişoğlu’na bildirdim.

Sayın Genel Başkanımızın istifa gerekçelerimi anlayışla karşıladıklarını bildirdikten sonra nihai istifa kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum.”