Akgün adaylığını açıkladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Akgün adaylığını açıkladı

Akgün adaylığını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Aralık 2019 Çarşamba - 11:47Güncelleme: 11 Aralık 2019 Çarşamba - 11:48
Akgün adaylığını açıkladı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, önümüzdeki yıl yapılacak kongrede il başkanlığına adaylığını açıklarken, muhalif grubu da birlikte olma çağrısında bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısıyla, yaklaşan kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gençliği, tecrübeyi ve dinamizmi buluşturarak tabana yayılma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Akgün, aldıkları tepkilerin olumlu yolda olduklarını gösterdiğini söyledi.

Yeniden göreve geldikten sonra ilçe ve mahalle ziyaretlerine başladıklarını, ayrıca üye kaydı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akgün, kongre sürecine ilişkin de bilgi verdi. Genel İdare Kurulunun ilçe kongrelerinin şubat ayında yapılması kararı aldığını bildiren Akgün, “Üye sayısı 400’ü geçen Pamukkale ve Merkezefendi’de delege seçimleri yapılacak. Diğer ilçelerde ise her üye doğal delege sayılacak. Delege seçimlerinin şeffaf bir şekilde yapılması için il başkanlığı sorumluluğunu yerine getirecek” dedi.

İlçe kongrelerinin ardından il kongresinin mayıs ayı sonu veya haziran ayı başında yapılabileceğini açıklayan Akgün, parti içi muhalefetle ilgili bir soruya “Hiçbir partilimize kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kırdıklarım varsa kamuoyu önünde kendilerinden özür diliyorum. Aralarında görüştüklerimiz var. Tamamıyla da görüşmek istiyorum” yanıtını verdi.

Akgün, “il başkanlığına aday olacak mısınız?” sorusunu yanıtlarken de “Adayım… İl kongresinde aday olacağım” diye konuştu ve kongre de Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte 601 delegenin oy kullanacağını sözlerine ekledi.